Florida Ferie - Hold ferie i Florida

Lej feriebolig nær Disney

Velkommen til Florida-ferie.dk

Vi har et sommerhus til leje. Det ligger i Florida, USA, tæt på Disney parkerne og alle de andre forlystelser. Her er lidt spredte informationer, primært om Florida og Orlando området.

Noget af det vigtige kunne jo være vejret lige nu.

orlandotemperatures Weather
Hvis I interesseret i at holde ferie og bo et sted hvor det er varmt og solen skinner er Florida stedet. Da vi var der i november havde vi dagstemperaturer op til 30 grader C. Men da var det noget svingende, for dagstemperaturen 5 dage senere, var på omkring 15-18 grader.

Vores “sommerhus”, er et rækkehus beliggende i Kissimmee / Orlando, Florida, beligende ca. 5 minutters kørsel fra Disney parkerne, Disney World, Epcot, Animal Kingdom, Water World, Sea World, samt mange andre. Faktisk er de 7 af USA’s største forlystelsesparker, beliggende omkring Orlando. Der er planer om at flytte placeringen af hovedindgangen til Disney World, således at det bliver endnu tættere på hvor sommerhuset ligger.

Der er ca. 30 min. kørsel fra Orlando International Lufthavn til huset.

Hvis man vil til Daytona Beach på Østkysten er der ca. 1½ timers kørsel, samt til Tampa på vestkysten er der ca 1 times kørsel. Til Cape Kennedy har vi ca 1 1/4 times kørsel. Hvis du er interesseret i at spille golf, er her alle muligheder for det. Den nærmeste golfbane ligger 3 min. fra huset. Der er ca. ½ times kørsel til hvis I vil på alligator”jagt” i airboat, hvilket varmt kan anbefales.

Vi lejer normalt bil hos denne Biludlejer, som er en internet baseret udlejer med samarbejde med bla. Budget, Alamo, Dollar, Avis, Hertz, Thrifty, Europcar og National. Vi får en lille provision som vi kan bruge næste gang vi skal leje bil, men det er samme pris man som lejer betaler. Staten Florida er perfekt for at køre på motorcykel. Vi lejer normalt hos den lokale afdeling af Eaglerider. Vi har fået fin service hver gang vi har lejet hos dem.

Du kan finde mere information omkring huset i linkene, og vi vil fylde mere på siderne som tiden tillader det.